ЩИРІ ВІТАННЯ З ДНЕМ ЗНАНЬ!

Дата: 01.09.2022 07:55
Кількість переглядів: 279

Фото без опису

Дорогі школярі Гоголівської громади, їх батьки, вчителі!

Щиро вітаю із та Днем Знань – великим святом, яке завжди означає відкриття нової, осяйної і часто нелегкої дороги до знань, до нових звершень, до самостійного життя. Цей день, зазвичай, хвилюючий і незабутній своєю атмосферою, барвами осінніх квітів  і закличним першим дзвоником, що пролунає в кожному серці радісним настроєм, вірою в завтрашній день та в успіх  розпочатих справ. На жаль, війна внесла у святкування Дня знань свої нещадні корективи.Не буде традиційних веселощів, дзвінких пісень, багатолюдних урочистих зібрань. Але свято залишається в душі. Всі ми знаємо, що мудрі вчителі зуміють віддати учням знання і душу та виховати їх добрими, чесними, порядними, гідними громадянами найращої країни у світі – нашої України. Віримо у перемогу та в те, що Останній дзвоник залунає радісно на весняних урочистостях для школярів, батьків, вчителів, сповіщаючи про те, що озброєні новими знаннями учні дочекалися літніх канікул та відпочинуть під уже мирним небом Батьківщини.

А сьогодні я щиро бажаю школярам, щоб здійснилися ваші мрії та сподівання ваших батьків, щоб навчання вдавалося, нові знання прибували, щоб училося цікаво і легко, бо ваші знання, як ніколи, будуть потрібні нашій державі.

Щира вдячність вам, шановні вчителі, за самовіддану працю, за тепло ваших сердець та ваш внесок у розвиток підростаючого покоління, за яким стоїть майбутнє нашої держави. Натхнення вам, мудрості і терпіння в нелегкій справі навчання та виховання підростаючого покоління.

Зі святом! З початком нового навчального року!

З повагою, Гоголівський селищний голова Володимир Даценко.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано