ЩИРО ВІТАЄМО ГОГОЛЯН З ДНЕМ СЕЛИЩА!

Дата: 10.09.2022 13:24
Кількість переглядів: 526

Фото без опису

Шановні мешканці та гості Гоголевого!

Від щирого сеця вітаємо вас із Днем селища! 

 Це велике свято для тих, хто тут народився і виріс, для тих, хто приїхав колись, щоб залишитися у Гоголевому  з його неповторним колоритом і традиціями. День селища – це подія, що покликана об’єднати наше минуле, сьогодення і майбутнє. Історія нашого Гоголевого є закарбованою в роках невідємною частиною історії нашої держави, а історію творять люди – гідні поваги наші пращури колись та  всі ви сьогодні. Всі, хто працює на підприємствах, будує, ремонтує, прибирає, готує, вчить та виховує наших дітей, хто лікує нас і залучає до культурних цінностей, хто захищає нас та відстоює мир всюди, де кується наша українська міць.

День Гоголевого завжди йде за руку із Днем працівників нафтогазового комплексу. У селищі живе чимало  трудових  династій представників професій, повязаних із нафтогазовою промисловістю, колективи працівників нафтогазового комплексу – гордість нашої громади. Щиро вітаємо кожного причетного до цієї сфери з професійним святом! Успіхів вам у роботі, злагоди в родинах, миру в Україні!

  Дорогі гоголяни! Низький уклін вам та велика шана за самовіддану працю, за любов до рідного селища, за невичерпний щоденний внесок у розвиток і добробут громади! Гоголеве щороку змінюється і стає кращим, тому любіть його та бережіть.

  Бажаємо центральній садибі нашої громади  процвітання, усім вам мудрості і розуміння того, що будь-яка добра справа можлива, якщо є праця. Трудімося, наближаймо перемогу! Все буде Україна!

Слава Україні!

Героям слава!

З повагою, голова, депутати на члени виконавчого комітету Гоголівської селищної ради.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано