23 вересня – День визволення Полтавщини від фашистських загарбників

Дата: 23.09.2022 07:45
Кількість переглядів: 681

Фото без опису

              Шановна  Гоголівська громадо!

   Сьогодні для всіх мешканців Полтавського краю особлива незабутня дата -  День визволення Полтавщини від фашистських загарбників.

    В цей день ми низько вклоняємося і висловлюємо щиру  вдячність всім ветеранам, учасникам Другої світової війни. Уславлюємо тих, хто в тилу самовідданою працею наближав розгром ворога та складаємо глибоку шану солдатським вдовам, дітям війни, які допомагали піднімати Україну з руїн, згадуємо всіх, чиє життя забрала війна.

   Українці ніколи не забудуть про цю сторінку історії, про неймовірно страшну ціну, яку заплатив наш народ за право бути вільним.Сьогодні Україна знову виборює свою волю, тисячі синів і доньок самовіддано боронять рідну землю від рашистів. І Україна обовязково переможе, бо веде справедливу війну – за право існувати і процвітати, за щастя людей, за усмішки дітей. Ми завжди будемо пишатися подвигом усіх  борців за свободу Батьківщини.

   Мужність і відвага, героїзм та нескореність духу ветеранів минулої війни є зразком для нинішнього і прийдешніх поколінь. Жаль, що цих переможців залишилося живими  дуже мало, та тим, хто ще поряд із нами, зичимо міцного здоров'я, довгих років життя, любові та уваги рідних.

    Бажаємо всім жителям  нашої громади добра і здоров’я, миру і злагоди, плідної праці та вагомих здобутків задля процвітання рідної Полтавщини, нашої перемоги і розбудови незалежної Української держави!

Слава Україні!

Героям слава!

 З повагою голова, депутати та члени виконавчого комітету Гоголівської селищної ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано