Ініціатива „Сади Перемоги” запускає грантовий конкурс для українських громад на реалізацію ідей розвитку сільського господарства та самозабезпечення продуктами харчування

Дата: 04.10.2022 16:38
Кількість переглядів: 222

Ініціатива „Сади Перемоги” запускає грантовий конкурс для українських громад на реалізацію ідей розвитку сільського господарства та самозабезпечення продуктами харчування.

Переможці конкурсу отримають до 250 000 грн. на втілення свого проєкту. Кошти гранту громади зможуть використати на техніку для обробки землі, на необхідні засоби для вирощування, зберігання і переробки сільськогосподарської продукції впровадження новітніх технологій та інші заходи, що сприяють підвищенню продовольчої безпеки.

До участі у конкурсі приймаються заявки від органів місцевого самоврядування самостійно чи у співпраці з іншими громадами, комунальними установами та НГО, малими та середніми фермерами, кооперативами, асоціаціями та об’єднаннями виробників с/г продукції.

Подача заявок учасників відкрита до 30 листопада 2022 року. Перелік документів для участі в конкурсі та умови реєстрації можна знайти за посиланням: https://cutt.ly/tVG7bn0 

 

 

Агенція регіонального розвитку Полтавської області „Офіс євроінтеграції”, у разі потреби, може надати консультаційну допомогу у підготовці грантової заявки, для цього Вам необхідно до 20.10.2022 надсилати свої запитання на e-mail office.eu@adm-pl.gov.ua з темою листа „ Сади для Перемоги”.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано