ВІТАЄМО З ДНЕМ ЗАХИСНИКІВ І ЗАХИСНИЦЬ УКРАЇНИ ТА СВЯТОМ ПОКРОВИ ПРЕСВЯТОЇ БОГОРОДИЦІ!

Дата: 14.10.2022 09:26
Кількість переглядів: 151

Фото без опису

Шановні мешканці та гості Гоголівської громади!

Прийміть щиросердні вітання з нагоди Дня захисників і захисниць України! Це свято відзначається в українському суспільстві в день великого православного свята – Покрови Пресвятої Богородиці. Від часів Хрещення Київської Русі і до наших днів Пресвята Богородиця вважається покровителькою всього українського народу й особливо мужнього козацтва, день якого теж відзначаємо 14 жовтня. Це свято духовно об’єднує наш народ, живить його вірою у повсякчасне заступництво Божої Матері за людський рід, за мир і добро на землі.

Історія зберігає багато свідчень того, як вищою волею Пресвята Богородиця боронила наш народ у боротьбі з ворогом.

Сьогодні День захисника України є особливим для тих, хто зі зброєю в руках захищає нашу землю. Усвідомлюючи своє високе призначення – охороняти життя та мирну працю свого народу, сьогоднішнє покоління героїв сучасної історії України бере приклад із своїх попередників. Адже любов до рідної землі та батьківської хати, повага до українських традицій та рідної мови передалася їм у спадок та ні за яких обставин не можуть бути знеціненими.

Шановні захисники й захисниці України! Дякуємо вам за відданість Україні та її народу! Нехай наша священна українська земля назавжди буде благословенною, вільною та незалежною! Бажаємо вам і членам ваших родин міцного здоров’я на довгі роки, злагоди, добра і миру, успіхів у повсякденному житті та у військовій службі!

Зичимо  здоров’я, добра, миру, достатку всім мешканцям громади!

Низько схиляємо голови перед світлою пам’яттю захисників України всіх часів, які віддали життя за незалежність своєї держави і народу...

Тримаймося, борімося і обов’язково переможемо!

З повагою, голова, депутати та члени виконавчого комітету Гоголівської селищної ради.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано