Всіх, хто вірить у диво, вітаємо з Днем Святого Миколая!

Дата: 19.12.2022 07:06
Кількість переглядів: 172

Фото без опису

Дорогі діти Гоголівської громади та всі дорослі, хто вірить у диво і добро!

Щиро вітаю вас із Днем Святого Миколая – святом давнім, багатим на традиції та звичаї, найочікуванішим для дітвори, радісним і яскравим!

Прикро, що цьогоріч ми зустрічаємо День Святого Миколая  у воєнній Україні, але це не мусить нас забути про подарунки малюкам, вітання та розваги. Для дітвори дуже важливі позитивні емоції, приємні враження, піднесений настрій. З дитинства вони повинні запамятати щасливі, яскраві веселі свята у колі друзів, вчителів, родини, а також радісні хвилини отримання бажаних подарунків від батьків та гостинців від  Миколая.

Якщо через дотримання заходів безпеки діти не потраплять на гучні святкування, то, сподіваюся, вони на славу відсвяткують вдома, отримають подарунки, любов та увагу рідних.

Я ж у це велике свято бажаю всім малюкам, землякам, гостям громади міцного здоровя, родинного затишку, достатку, віри у добре диво, власні сили, український народ і ЗСУ! Зичу всім нам швидкої перемоги над ворогом, щоб у році прийдешньому зустрічати Миколая у мирній Україні! Миру усім нам і добра!

З повагою, голова Гоголівської селищної ради Володимир Даценко.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано