ПЕРЕДСВЯТКОВЕ ЗВЕРНЕННЯ СЕЛИЩНОГО ГОЛОВИ ВОЛОДИМИРА ДАЦЕНКА ДО ГРОМАДИ

Дата: 27.12.2022 16:32
Кількість переглядів: 694

Фото без опису

Шановна громадо!

Невдовзі до нас завітають Новий рік та Різдво Христове – свята, які ми любимо і чекаємо, до яких готуємося і перед котрими намагаємося підбити підсумки зробленого і досягнутого за рік, що минає. На жаль, 2022 –ий видався найскладнішим роком з часів здобуття Україною незалежності. Це рік, який приніс українцям війну, біль непоправних втрат, зруйновані плани і сподівання, але й непохитну стійкість, незламну єдність та безмежну віру у свій народ, ЗСУ і перемогу. Оплакуємо наших полеглих земляків. Вічна їм память і слава! Молимося за тих, хто зі зброєю в руках боронить Україну, і віримо в Божу допомогу.

Наша громада, на щастя, не потрапила під окупацію, але це не означає, що ми опинилися поза війною. З перших годин вторгнення ворога в Україну ми почали працювати на створення необхідних умов для захисту мешканців громади, десятки наших земляків стали на захист Батьківщини зі зброєю в руках, з перших днів війни у всіх населених пунктах селищної ради стали приймати внутрішньо переміщених осіб та забезпечувати їх житлом і всім найнеобхіднішим для життя. Крім цього, всі служби трудилися у звичному режимі та вирішували актуальні виробничі питання, що стосуються благоустрою сіл, окремих домогосподарств громадян, розвитку громади, консультували, сприяли владнанню проблем мешканців із документацією, тощо невтомно і продуктивно працювала соціальна сфера, медицина, днями отримало ліцензію на медичну практику КНП «Центр ПМСД», приведені у належний стан укриття навчальних закладів. Педагоги, працівники  шкіл і дитсадків з перших днів війни активно долучилися до волонтерської роботи і продовжують займатися нею, поєднуючи фахову діяльність із допомогою армії та співвітчизникам, які постраждали від воєнних дій. Турбота про переселенців, які знайшли прихисток у нашій селищній раді, на сьогодні залишається завданням номер один для всіх нас, адже саме ми мусимо забезпечити постраждалим від війни людям тепло, достаток і увагу. Вирішенням  його  постійно займається  цілий десант працівників  виконавчого комітету селищної ради, шкіл, дитсадків, територіального центру, волонтерів – мешканців громади, голів фермерських господарств, підприємців.

Без сумніву ви помітили,  що  в кожному населеному пункті є певні досягнення, позитивні зміни. Згодьтеся, що стало, принаймні, не гірше, ніж було до війни, та й, власне, до формування територіальної громади. Будемо трудитися і розвиватися й у майбутньому, бо це не просто наша громада, а громада наших дітей і онуків, і лише час покаже, хто з нас насправді працював на неї і вболівав  за її розвиток. Ми пишаємося досягненнями наших спортсменів – постійних учасників усіх змагань в області, призерів та переможців багатьох із них, дякуємо працівникам культури за їх роботу для людей, за неперевершені таланти і бажання творити та надихати на працю земляків. Доземний уклін усім, хто трудиться, наближаючи перемогу, допомагаючи ближнім словом, ділом, прикладом.  

Шановні земляки! Я щиро дякую всім, хто захищає нас на передовій, сумлінно трудиться на своєму робочому місці, волонтерить, кожному, хто вболіває за долю громади, хто допомагає вирішувати фінансові питання, не шкодує мудрих порад, слів підтримки. Нам нині, як ніколи, потрібні єдність, взаєморозуміння, взаємодопомога.  Вірю у вашу мудрість, щедрість, щирість, бажання й уміння зробити світ кращим. Нехай рік, що минає, забере з собою всі негаразди, непорозуміння, біди з кожного села, міста, з нашої рідної України, з кожної оселі, від усіх нас, а прийдешній 2023-ій принесе нам перемогу, мир та наснагу жити і відбудовувати свою країну.

Тож, дорогі земляки, будьте всі здорові, живіть у злагоді, мирі, достатку. Зичу нам усім швидкої перемоги, і все ми відремонтуємо, побудуємо, відсвяткуємо. Все буде Україна!

Із прийдешніми усіх святами!

Слава Україні!

Героям слава!

З повагою, голова Гоголівської селищної ради Володимир Даценко.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано