Проведені заходи  з питань  контролю за встановленням суб’єктами  господарювання  роздрібної торгівлі цін на соціально значущі продукти харчування та лікарські засоби.

Дата: 19.01.2023 16:24
Кількість переглядів: 480

Фото без опису

Протягом 18-19.01.2023 року фахівцями Миргородського районного управління Головного управління  Держпродспоживслужби в Полтавській області спільно  з представниками Гоголівської територіальної громади проведені заходи  з питань  контролю за встановленням суб’єктами  господарювання  роздрібної торгівлі цін на соціально значущі продукти харчування та лікарські засоби. Контроль здійснено на 8 об’єктах роздрібної торгівлі. Порушення порядку формування цін встановлено на 2 перевірених об’єктах.  Зокрема, знижено ціну на батон ,,ПП "Хорольська мехпекарня" з 18 грн. до 16,39 грн.  ; борошно ТМ «Диканька» з 25 грн. до 22,50 грн.; олія ТМ «Ольвія» з 75 грн. до 63,75 грн. В ході проведеної перевірки підприємцями знижено ціни до економічно-обгрунтованого рівня (до рівня 10% надбавки).

Також, під час здійснення вищевказаних заходів, була проведена роз’яснююча робота щодо дотримання рекомендаційних вимог  по профілактиці та недопущенню розповсюдження  випадків коронавірусної  хвороби .

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано