Реалізовано грантовий проєкт завдяки співпраці з міжнародним благодійним фондом «ІЗОЛЯЦІЯ. ПЛАТФОРМА КУЛЬТУРНИХ ІНІЦІАТИВ»

Дата: 23.01.2023 16:26
Кількість переглядів: 235

 

 

Фото без описуГоголівська селищна  рада продовжує турбуватись про вразливі верстви населення нашої громади. Одним із пріоритетів є підтримка внутрішньо переміщених осіб.

Зокрема, реалізовано грантовий проєкт завдяки співпраці з міжнародним благодійним фондом «ІЗОЛЯЦІЯ. ПЛАТФОРМА КУЛЬТУРНИХ ІНІЦІАТИВ».IZOLYATSIA. Platform for Cultural Initiatives, який надає  екстрену допомогу громадам для покриття нагальних потреб українців, котрі постраждали від війни.

Так, у рамках проєкту ZMINA 2.0 за фінансової підтримки  ЄС European Union in Ukraine отримано електрогенератор потужністю 5 кВт. Генератори надважливі сьогодні, коли холодно і є постійні відключення електроенергії через руйнування ворогом об’єктів енергетичної інфраструктури. Він застосовуватиметься як додаткове джерело живлення для забезпечення безперебійного електропостачання Центру з електрикою для цивільного населення Гоголівської громади. ВК Гоголівської селищної ради щиро дякує МБФ Ізоляція  за  співпрацю та надану допомогу в такі складні часи.

______________________________

Невідкладна допомога для населення відбувається в рамках реалізації проєкту #ZMINA_2_0  фонду ІЗОЛЯЦІЯ за фінансової підтримки Європейського Союзу. Зміст публікації є виключною відповідальністю виконавчого комітету Гоголівської селищної ради і не обов’язково відображає позицію Європейського Союзу.

#EU4USociety #ПрямуємоРазом #MovingForwardTogether

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано