15 лютого - День вшанування учасників бойових дій на території інших держав

Дата: 15.02.2023 11:14
Кількість переглядів: 172

 

Фото без опису

 

Шановні ветерани війни в Афганістані, члени сімей воїнів-афганців! Шановні учасники бойових дій на території інших держав!

Сьогодні всі ми відзначаємо  34- річницю виведення радянських військ з Афганістану. Вже стало традицією разом з цією подією вшановувати всіх учасників бойових дій на території інших держав.

З кожним роком все далі історія віддаляє нас від вогняних років Афганської війни. Але ми не вправі викреслити з нашої пам’яті героїчні подвиги, приклади мужності і вірності військовому обов’язку, які продемонстрували тисячі відданих синів і дочок України, долею  та обов'язком одягнених у солдатські шинелі!

Вічна пам’ять воїнам, які загинули, до кінця виконуючи свій військовий обов’язок.

Шановні воїни-інтернаціоналісти, ми шануємо вас та пишаємося вами не лише у  День вшанування учасників бойових дій на території інших держав, та саме сьогодні ми висловлюємо вам найкращі побажання, з жалем згадуємо тих ваших побратимів, кого вже немає поруч із нами.  Ця знаменна дата збігається з одним з найбільших християнських свят – Стрітенням Господнім. В цей день, молімося за душі полеглих братів в Афганістані, в інших державах,  за теперішніх захисників України!

Бажаємо вам і вашим родинам добра, миру і достатку, міцного здоров’я, наснаги, злагоди на довгі літа!

З повагою, голова, депутати та члени виконкому Гоголівської селищної ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано