На території Гоголівської ТГ встановили 5 дорожних знаків 3.16 «Рух транспортних засобів, навантаження яких перевищує 7 тон, заборонено»

Дата: 07.04.2023 15:44
Кількість переглядів: 286

 Фото без опису

Проблема доріг є однією з найактуальніших у нашій громаді, як, власне, й  в усій Україні, адже покласти якісне асфальтове покриття, як і відремонтувати його, коштує досить дорого, при тому, що при експлуатації доріг наші співвітчизники допускають низку порушень.  Одним із найпоширеніших порушень експлуатації дорожного покриття є перевищення допустимого нормами тонажу вантажоперевезень. Ця проблема актуальна і для нашої громади. Люди постійно скаржаться на те, що дороги нещадно розбивають перевантаженими фурами, але ж керівники громади не можуть заборонити автомобілям курсувати шляхати ТГ. Тому довелося неодноразово звертатися до Агенства місцевих доріг, на чиєму балансі знаходяться дороги, із вимогами встановити відповідні заборонні дорожні знаки, а також до Державної служби України з безпеки на транспорті (Укртрансбезпеки), яка покликана контролювати превізників на дорогах України, атакож до райвідділу поліції. Нарешті нашу громаду почули і Агенція місцевих доріг, відповідно до ДСТУ, встановила на території Гоголівської селищної ради 5 дорожних знаків 3.16 «Рух транспортних засобів, навантаження яких перевищує 7 тон, заборонено». Це перша перемога. Цього тижня також, відреагувавши на скаргу селищної ради,  у громаді працювали представники Укртрансбезпеки, вони відслідковували порушників вантажоперевезень.  Закликаємо всіх свідомих громадян, які помітять перевізників-порушників, негайно звертатися:

  •  в поліцію за номером «102»;
  •   на гарячу лінію Укртрансбезпеки  +38 (044) 33443-04
    (щоденно з 08:00 до 19:00);
  •   за номером цілодобової диспетчерської державного підприємства «Агенство місцевих доріг Полтавської області» – 05001-50-233.

Давайте спільно перешкодимо руйнуванню доріг у нашій громаді!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано