До уваги платників податків-мешканців Гоголівської територіальної громади!

Дата: 28.04.2023 10:18
Кількість переглядів: 619

 

Фото без опису

Виконавчий комітет Гоголівської селищної ради Миргородського району Полтавської області повідомляє, що відповідно до поданої звітності Головного управління ДПС України в Полтавській області, станом на 1 квітня 2023 року є податковий борг зі сплати податків з фізичних осіб на території Гоголівської громади. 
 Відповідно до вимог ПКУ, Наказу МФУ від 23.11.2020 року № 723 «Про затвердження Порядку надання звітності в розрізі платників податків органам місцевого самоврядування»  зі змінами та доповненнями,  ГУ ДПС  у Полтавській області надає  переліки боржників, які станом на 1 число звітного місяця мають податковий борг до місцевого бюджету. 
Пунктом 35.4 ст. 35 Податкового кодексу України передбачено оприлюднення на офіційному веб-порталі центрального органу виконавчої влади, що реалізує державну податкову політику, інформації про суб’єктів господарювання, які мають податковий борг.
Інформація щодо платників податків, які мають податковий борг, оприлюднюється у формі відкритих даних на офіційному сайті ДПС. При цьому, органи місцевого самоврядування, користуючись нормами ст. 101 Закону України «Про доступ до публічної інформації», можуть публікувати, поширювати використовувати у поєднанні з іншою інформацією або шляхом включення до складу власного продукту зазначену інформацію, але за умови обов'язкового посилання на джерело отримання такої інформації.
Беручи до уваги те, що на  території громади немає бойових дій  та ви маєте змогу безперешкодно здійснювати свою господарську діяльність, закликаємо вас виконати свій податковий обов’язок та сплатити податки, щоб   підтримати  та відновити соціально-економічну  стабільність громади, бо кожен із нас мусить робити свій внесок у наближення перемоги!
Шановні платники податків!
Аби переконатися в тому, що ви не маєте податкової заборгованості, перегляньте списки боржників за посиланням:https://rada.info/upload/users_files/21045018/20033b440f777e1b95bd86af379bf146.xlsx

Якщо у вас виникли запитання, завертайтеся за телефоном - 0535552665 ( Надія Нестеренко).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано