ОБОРОНЯЮЧИ ДЕРЖАВНИЙ КОРДОН, ЗАГИНУВ МОЛОДШИЙ СЕРЖАНТ ЄВГЕНІЙ ЮРЧЕНКО

Дата: 17.05.2023 12:14
Кількість переглядів: 86

Фото без опису

Знову нас не радує весна, знову наша громада вбирається у чорну жалобну хустину, зустрічаючи додому Героя земляка – юного, щирого, світлого, улюбленця друзів, сусідів, односельців  - мешканця Устивиці Євгенія Сергійовича Юрченка. Навіки 25... Біль. Сум. Розпач. І лють. Проклинаємо рашистських убивць!

Євгеній Юрченко народився  28 вересня 1997 року в Полтаві. Восьмикласником приїхав з родиною в Устивицю, яка стала селом його шкільного дитинства й юності. Після закінчення школи Євгеній вступив до Полтавської державної  аграрної академії, яку успішно закінчив та пішов служити в армію. Службу ніс у Державній прикордонній службі у військовій частині 2253 на Чернігівщині. 13 травня 2023 року молодший сержант Євгеній Юрченко загинув внаслідок ворожого обстрілу, обороняючи рубежі нашої держави. Не знайти слів, аби розрадити батьків, рідних, друзів полеглого воїна. Гоголівська громада оплакує свого Героя. Ніколи не забудемо нашого Захисника, не пробачимо ворогам його смерті. Герої не вмирають, вони стають  небесними воїнами – охоронцями свого народу і рідної землі. Слава Героям!

Слава Захиснику України Євгенію Юрченкові і вічна пам’ять!

Шановна громадо!

Про дату і час прибуття тіла Героя додому та про прощання з ним буде повідомлено додатково. Орієнтовно це відбудеться в п’ятницю, 19 травня.  Чекайте на детальну інформацію.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано