СМЕРТЮ ГЕРОЯ ЗАГИНУВ ЗАХИСНИК УКРАЇНИ СТАНІСЛАВ МЕТАШОК

Дата: 29.07.2023 20:03
Кількість переглядів: 1033

Фото без опису

Війна несе українцям тривогу, сум та біль втрат. Не оминає вона, на жаль, і Гоголівську територіальну громаду. Не вистачає сліз, аби оплакати синів України, котрі, молоді, вродливі, перспективні, стають до лав Небесного війська. 28 липня його поповнив наш земляк, мешканець Устивиці, Станіслав Васильович Меташок - розвідник-навідник розвідувального відділення розвідувального взводу військової частини А 7314.
Станіслав Меташок народився в Устивиці 18 липня 1999 року. Тут він закінчив школу, потому вступив до Національного  університету "Полтавська політехніка", навчання в якому теж успішно завершив. Станіслав був товариським, веселим, працьовитим, енергійним, небайдужим, шанував батьків, допомагав ближнім. Він мав великі плани на життя, та війна їх безжально зруйнувала. 25 лютого 2022 року Станіслав Меташок був призваний до лав ЗСУ. Майже півтора року він мужньо боронив Батьківщину, нещадно нищив ворога. 28 липня  2023 року Станіслав  загинув смертю Героя під час виконання бойового завдання в зоні бойових дій в районі н.п. Авдіївка. Згасло молоде життя, невимовний біль обпікає серця рідних, друзів, односельців, усіх земляків. Неможливо знайти слова розради для батьків, у яких війна забрала єдину дитину.  Та в ці скорботні дні ми мусимо пам’ятати: наш Герой віддав життя за те, аби ми жили, працювали, воювали, наближали перемогу, виховували дітей, відбудовували Україну. Дуже короткий, але героїчний земний шлях пройшов  Станіслав. Ніколи його не забудемо, не подаруємо ворогові його смерті. Хоча й зранена непоправними втратами своїх синів і доньок, Україна неодмінно переможе, і в цій перемозі буде значна частка заслуги нашого земляка Станіслава Меташка.
Найщиріші співчуття батькам Героя Марії Федорівні та Василю Володимировичу, усім рідним і близьким полеглого.
Днями наш Герой повернеться додому на щиті. Про дату та час прибуття кортежу з його  тілом  та день, час і місце прощання зі славним Захисником  буде повідомлено додатково.
Герої не вмирають!
Героям слава!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано