ГО "МАРІУПОЛЬСЬКА СПІЛКА МОЛОДІ" ПРОВОДИТЬ ПІДГОТОВКУ ОНЛАЙН ЗАХОДУ "ЯРМАРОК ВАКАНСІЙ 2023:РОБОТА Є!"

Дата: 17.08.2023 13:18
Кількість переглядів: 94

Фото без опису

Повідомлясмо вам, що до Полтавського обласного центру соціальних служб звернулася громадська організація „Маріупольська Спілка Молоді” з проханням партнерської підтримки в проведенні онлайн заходу „Ярмарок Вакансій 2023: Робота Є!” серед отримувачів послуг Центрів соціальних служб та Центрів надання соціальних послуг.

Громадська організація „Маріупольська Спілка Молодl” вже більше 23 років розробляс i втілюс дісві програми впровадження змін. Основні напрямки діяльності організації с: активізація мешканців громад, розширення участі людей в ухваленні суспільно важливих рішень; розвиток активної життсвої позиції та творчого потенціалу, професійна оріснтація; впровадження програм з працевлаштування, відкриття власної справи, підвищення економічної спроможності населения.

Наразі, у межах програми „Відбудова та розвиток 2023: працевлаштування та бізнес” громадська органlзація „Маріупольська Спlлка Молоді” проводить підготовку до онлайн заходу „Ярмарок Вакансій 2023: Робота Є!”, що відбудеться 30 серпня 2023 року в форматі онлайн з 11:00 до 14:00. Захід передбачас ознайомлення молоді та мешканців всісї краі'ни з провідними українськими та міжнародними підприсмствами - презентація напрямків діяльності підприсмств, ознайомлення з умовами та критеріями працевлаштування, проходження співбесід з представниками НR—відділів компаній-учасників онлайн заходу „Ярмарок Вакансій 2023: Робота Є!”.

Захід складасться з двох частин:

Основний захід — презентація напрямків діяльностl потенційних українських та міжнародних компаній-роботодавців для учасників, висвітлення умов працевлаштування, тощо (презентація представника компанії до 10 хвилин).

 

Паралельний захід - проходження співбесіди з представником НR-відділу. Попередньо ресструючись на захід, учасник a6o учасниця може обрати з переліку компанію, до якоі’ бажас працевлаштуватись. Громадська організація

„Маріупольська Спілка Молоді” надасть список потенційних претендентів на проходження співбесіди НR-спеціалісту компаніі'-учасника заздалегідь, для ознайомлення з кандидатами та вlдбору найбільш відповідних кандидатур.

Впродовж реалізації проскту громадська організація „Маріупольська Спlлка Молоді” буде висвітлювати всі новини щодо можливостей працевлаштування та розміщувати актуальні відкритl вакансії компаній- учасників на офіційній сторінці Маріупольської Спілки Молоді у соціальній мережі facebook.

Задля розширення можливостей працевлаштування молодих людей та мешканців Полтавсько'і області, громадська організація „Маріупольська Спілка Молоді” просить про партнерську підтримку та сприянню в організації заходу.

Просимо Вас розповсюдити інформацію щодо проведения онлайн заходу

„Ярмарок Вакансій 2023: Робота Є!” серед мешканців Полтавської області, а також з цільових гpyп людей, у тому числі серед отримувачів послуг центрів соціальних служб та центрів надання соціальних послуг.

Лінк на реестрацію у заході: https://forms.gle/fVCbba5JrYYL5V5t9 Контактна особа — керівниця напрямку „Ярмарок Вакансій 2023: Робота

Фото без описуЄ!”: Юлія Педаш, тел. +38 (096) 656 64 11.

 

 

 

 

 

 

 

Директор центру

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

го


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано