ДО УВАГИ ГРОМАДЯН, ЯКІ КЕРУЮТЬ ТРАНСПОРТНИМИ ЗАСОБАМИ!

Дата: 29.09.2023 10:13
Кількість переглядів: 98

Фото без опису

 

Беручи до уваги високі показники дорожньо-транспортної смертності й травматизму в Україні, евроінтеграційний вектор розвитку нашої держави та безпекову ситуацію в державі загалом, дослідження стану дорожньо- транспортної безпеки е гостро актуальним. Для повного i всебічного дослідження окресленого питания постає необхідність ознайомитися із думкою громадян щодо стану дотримання правил дорожнього pyxy в Україні, у тому числі громадян, які керують транспортними засобами.

Опитування доступне за посиланням: на анкету з опитування громадян у Google формі http://surl.li/kzblim; на анкету з опитування громадян, які керують транспортними засобами у Google формі htttэ://surl. li/kz.lxl w.

Також, ГО „Центр „Розвиток корпоративной соціальної відповідальності”, звернувся з проханням поширити інформацііо щодо проведения Національного дня дівчат, в межах ініціативи “Дівчата STEM” спільно з генеральним ііартнером заходу Infopulse, за сприяння Офісу Віце-прем’ср-міністерки з питань свропейської та евроатлантичної інтеграціі, який відбудеться 11 жовтня 2023 року.

Захід організований для дівчат віком 14-24 роки, щоб с хати учасником необхідно                           попередньо            заресструватися            за           посиланням : https://fornзs.ц1е/НЈ GdYPSFlbei izfw6 . Участь у заході є безоплатною.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано