Податок на доходи фізичних осіб: платниками Полтавщини сплачено понад 12 млрд грн

Дата: 12.10.2023 12:01
Кількість переглядів: 72

Фото без опису

 

За дев’ять місяців 2023 року платники податків Полтавської області сплатили до бюджету 12 млрд 76,9 млн гривень податку на доходи фізичних осіб. Порівняно із аналогічним періодом минулого року сума надходжень зросла на                              2 млрд 429,5 млн грн, або на 25,2 відсотка більше ніж за січень – вересень               2022 року.

В. о. начальника Головного управління ДПС у Полтавській області                   Алла Рябкова повідомила, що станом на 1 жовтня  поточного року доходи отримані у 2022 році, задекларували 10550 громадян на суму 3430,5 млн гривень. Сума податку на доходи фізичних осіб, що підлягає сплаті до бюджету, складає               51,4 млн гривень.

Фахівці Головного управління ДПС у Полтавській області регулярно здійснюють роз’яснювальну роботу з керівниками підприємств щодо офіційного оформлення трудових відносин із працівниками. За результатами проведення такої роботи, відбулося підвищення розмірів виплати заробітної плати у 214 підприємствах Полтавщини, що забезпечило додаткові надходження: ПДФО –       0,4 млн грн, єдиного внеску – у розмірі 0,5 млн гривень.

З актуальними реквізитами рахунків на 2023 рік для сплати податків, зборів та платежів можна ознайомитися за посиланням: https://poltava.tax.gov.ua/rahunki-dlya-splati-platejiv/.

Дякуємо платникам за стійку громадянську позицію.

Головне управління ДПС у Полтавській області

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано