НЕСУЧИ СЛУЖБУ, ПОМЕР ЗАХИСНИК УКРАЇНИ ОЛЕГ ПИЦЯК З УСТИВИЦІ

Дата: 14.10.2023 16:27
Кількість переглядів: 917

Фото без опису

Шановна громадо!
До нас у громаду знову прилетіла страшна звістка про  смерть воїна, захисника України, мешканця Устивиці, Олега Олексійовича Пицяка, який, несучи службу в ЗСУ, помер 12 жовтня 2023 року в районі н.п. Куп'янськ Харківської області.
Олег Пицяк народився 25 січня 1986 року в Устивиці, тут закінчив школу. Хлопець мав багато друзів, користувався авторитетом серед ровесників, був кмітливим та енергійним, веселим. Після закінчення школи він працював на різних роботах, у різних місцях, турбувався про добробут батьків, яких любив та шанував. Незадовго до початку війни Олег Пицяк повернувся в рідне село, тут він знайшов свою долю, а 27 липня 2022 року був призваний до лав ЗСУ. Службу захисник ніс у артвзводі самохідного артилерійського дивізіону в/ч 1008. 12 жовтня в районі н.п. Куп'янськ його серце зупинилося. Дуже коротке життя, занадто рання смерть, неймовірно болюча втрата для родини, для всіх нас. Олега ми назавжди запам'ятаємо молодим та усміхненим, хоробрим і рішучим. Вічна і світла пам'ять воїнові... Щирі співчуття матері Оксані Сергіївні, дружині Тетяні Андріївні, всім рідним, близьким і друзям покійного захисника. Ми всі розділяємо біль вашої непоправної втрати.
Шановні земляки!
У понеділок, 16 жовтня, Олег Пицяк повернеться додому, аби знайти останній прихисток у рідній землі. Закликаємо всіх гідно зустріти кортеж із тілом воїна, створивши живий коридор. Траурний кортеж рухатиметься з боку Великої Багачки та прибуде в Устивицю орієнтовно об 11.00-11.30 годині, далі слідуватиме по вулицях Віталія Зінченка ( Центральна) і Шевченка до двоповерхівки на вул Сорочинській, де мешкав Олег. Чин похорону розпочнеться о 12.00 годині. Поховають захисника на новому кладовищі в Устивиці.
Вічний спокій і світла  пам'ять захиснику України...


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано