Про проведення в угіддях ТОВ«Мисливсько-рибальське господарство «Великобагачанське» діагностичного та регулятивного відстрілу лисиці червоної

Дата: 21.12.2023 13:05
Кількість переглядів: 194

Фото без опису

 

 

Для проведення діагностичного та регулятивного відстрілу лисиці червоної, з метою виявлення фактів зараження на сказ та вжиття термінових заходів щодо приведення протягом 2023 року щільності лисиці в межах наданих в користування мисливських угідь до нормативної, ТОВ «Мисливсько-рибальське господарство «Великобагачанське» організовує та проводить осінньо-зимову компанію з пероральної імунізації диких м’ясоїдних тварин та подальшим добуванням лисиць у визначених  Держпродспоживслужбою обсягах і термінах. 

 Представниками мисливського господарства буде виконано відстріл лисиці рудої для регулювання чисельності тварин на території Гоголівської територіальної громади.

  22.12.2023 року заходи будуть проводитись  на території Гоголівської територіальної громади в Устивицькому, Михайлівському (с. Мар’янське) старостатах.

 Отже, звертаємось до мешканців, які проживають поблизу мисливських угідь зберігати спокій та не лякатись окремих пострілів.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано