20 лютого - День пам'яті Героїв Небесної Сотні.

Дата: 20.02.2024 06:08
Кількість переглядів: 118

Фото без опису

Шановні земляки!

20 лютого ми відзначаємо День пам’яті Героїв Небесної Сотні - українців, які віддали своє життя, захищаючи ідеали демократії, відстоюючи права і свободи людини та європейське майбутнє України.

 На шляху боротьби за демократичні цінності та європейські прагнення їх не зупинили ні кулі снайперів, ні гранати, ні людська жорстокість. За таку бажану свободу нам довелося заплатити кров’ю кращих синів України.

Вже сьогодні ми із жалем констатуємо, що боротьба на Майдані стала лише початком людських втрат. Багато наших мужніх співвітчизників боронять Україну від загарбників. Ми віримо, що перемога буде за нами, бо за нами - правда.

Революція Гідності змінила не тільки країну. Вона змінила кожного з нас. Ми навчилися брати на себе відповідальність та бути небайдужими. В державі народилася нація, яка не дасть розділити свою землю і стоятиме за Україну до останнього.

Віддаймо шану патріотизму і мужності Героїв Небесної Сотні. Вклонімося кожному, хто виступив проти авторитарного режиму, і всім тим, хто зараз захищає нас від російської агресії!

Вічна і світла пам’ять Патріотам, Героям Небесної Сотні, що загинули в боротьбі за нашу свободу…

Не забудемо!

Герої не вмирають!

Слава Україні!

З повагою голова, депутати та члени виконкому Гоголівської селищної ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано