Дослідження на тему «Жорстоке поводження з тваринами: кримінологічна характеристика, детермінація, запобігання»

Дата: 05.03.2024 15:09
Кількість переглядів: 72

Фото без опису

Відповідно до листа Науково-дослідного інституту вивчення проблем злочинності імені академіка В.В. Сташиса Національної академїі правових наук України від 23.02.2024 №71-01-47/1 Управління молоді та спорту Полтавської обласної військової адміністраціі інформуе про проведення інститутом дослідження на тему «Жорстоке поводження з тваринами: кримінологічна характеристика, детермінація, запобігання».

Актуальність та важливість досліджуваної теми пояснюсться тим, що жорстокість над тваринами с проявом низького рівня морагіьності та порушення громадського порядку. Зазначені діяння негативно впливають на свідомість людей, сприяють поширенню жорстокості та агресивності серед дітей та молоді. Жорстокість до тварин нерідко переростас й у більш тяжкі насильницькі злочини, у тому числі й проти життя та здоров'я людей. Відповідно до статистичних даних Офісу Генерального прокурора, кількість кримінальних правопорушень, передбачені статтею 299 KK України, збільшуеться щороку.

Зважаючи на це, для більш глибокого вивчення досліджуваного явища виникае необхідність ознайомитися з думкою громадян щодо їхнього ставленя до тварин, а також виявлення причин жорстокого поводження з ними.

Анкету можна заповнити за формою, що у посиланні: https://docs.google.com/forms/d/1w1WcglXRbt4GfsaLcFg2LPF2N-fHHtlgo1tLqwMY-NM/edit

QR-код анкети для мобільного пристрою:

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано