Податок на доходи фізичних осіб: платники Полтавщини спрямували понад 2 мільярди гривень

Дата: 18.03.2024 08:58
Кількість переглядів: 8

Фото без опису

 

За січень – лютий 2024 року від платників податків Полтавської області до зведеного бюджету надійшло 2 млрд 759,4 млн грн податку на доходи фізичних осіб.

«Надходження з ПДФО збільшились на 557,5 млн грн, або на 25,3 відсотка, порівняно із відповідним періодом минулого року», – прокоментувала представникам місцевих медіа в. о. начальника Головного управління ДПС                 у Полтавській області Алла Рябкова.

За результатами кампанії декларування доходів громадян, отриманих                    у 2023 році, з початку цього року 1915 громадян задекларували одержані доходи. До бюджету додатково сплачено 7,5 млн грн податкових зобов’язань з ПДФО.

Фахівці Головного управління ДПС у Полтавській області регулярно здійснюють роз’яснювальну роботу з керівниками підприємств щодо офіційного оформлення трудових відносин із працівниками. Протягом 2024 року за результатами проведення такої роботи, відбулося підвищення розмірів виплати заробітної плати у 44 підприємствах Полтавщини та у 74 фізичних осіб – підприємців, що забезпечило додаткові надходження: ПДФО – 0,17 млн грн, єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування 0,20 млн гривень.

Просимо суб’єктів господарювання розглянути можливість забезпечення повної сплати задекларованих податкових зобов’язань по податку на доходи з фізичних осіб за лютий 2024 року, не пізніше 29 березня 2024 року.

Головне управління ДПС у Полтавській області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано