Поглиблення співпраці представників бізнесу з державою у рамках нового суспільного договору

Дата: 27.03.2024 09:03
Кількість переглядів: 40

Фото без опису

 

Надскладні виклики сьогодення потребують ефективних управлінських рішень, вдосконаленої комунікації та стратегічної єдності. Саме тому,                    як ніколи важливо поглибити співпрацю між представниками бізнесу                     та Урядом, зокрема, втілити новий формат діалогу для розв’язання нагальних питань і покращення бізнес-клімату в країні.

         У рамках нової угоди підписанти спільно визначили пріоритетні напрями взаємодії з метою створення сприятливих умов для ведення бізнесу, прозорого оподаткування, чесної сплати податків та зборів, впровадженні механізмів розвитку українських виробників. 

         Фахівці Головного управління ДПС у Полтавській області завжди відкриті до спілкування, надання практичної допомоги в вирішенні проблемних питань. У фокусі уваги податківців Полтавщини діалог із представниками бізнесу, проведення зустрічей, обговорення актуальних питань та отримання зворотного зв’язку. Платники податків мають можливість скористатись інформаційними ресурсами, зручними електронними сервісами від Державної податкової служби України, телефонами «гарячих ліній» і комунікаційною податковою платформою Головного управління ДПС у Полтавській області.

Звертаємо увагу, що про наявність або відсутність податкового боргу, заборгованості зі сплати єдиного внеску можна дізнатися, скориставшись сервісом  Електронний кабінет  (https://cabinet.tax.gov.ua/) або сучасним мобільним за стосунком «Моя податкова». Меню «Стан розрахунків                             з бюджетом» надає користувачу Електронного кабінету доступ до особових рахунків із сплати податків, зборів та інших платежів та можливість їх сплати. За допомогою даних сервісів забезпечена можливість своєчасно виявити                      та сплатити  борги.

Завжди відкриті до спілкування! Разом до Перемоги!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано