Щодо соціально-психологічної підтримки осіб з ігровою залежністю   

Дата: 09.04.2024 12:23
Кількість переглядів: 71

     

Фото без опису

 

Інформусмо, що громадська спілка „Центр відповідальної гри” (RGC) (далі

„Центр відповідальної гри”) звернулася до Полтавської обласної військової адміністрацїі з приводу наступного.

„Центр відповідальної гри” набув статусу надавача соціальної послуги з соціально-психологічної реабілітаціі осіб з ігровою залежністю, та створений з метою розбудови в Україні діевої системи заходів, спрямованих як на попередження (профілактику) виникнення ігрової залежності, так i на подолання та мінімізацію ii негативних наслідків.

Спільно з Міністерством соціальної політики України, Центр відповідальної гри напрацьовано проект Державного стандарту надання соціальної послуги з соціально-психологічної реабілітаціі осіб з ігровою залежністю, яка включена до Класифікатора соціальних послуг за кодом 017.4.

Запровадження вказаного державного стандарту стане черговим вагомим кроком для підтримки осіб з ігровою залежністю, членів ïx сімей, задоволення суспільних інтересів вцілому та формування відповідального ставлення суспільства до гри на гроші.

Наразі „Центром відповідальної гри” відкрито Простір життя — простір, в якому особи, які зіштовхнулися з проблематикою залежності від аэартних iгop, зможуть отримати комплексну допомогу (психологічну, соціальну, правому, тощо), а також прослухати курс лекцій з даної тематики.

Враховуючи вищезазначене, просимо розповсюдити інформацію серед отримувачів соціальних послуг щодо діяльності „Центру відповідальної три” з метою соціально-психологічної підтримки осіб з ігровою залежністю, повернения до повноцінного життя та подолання залежності від азартн,их iгop.

Контакти „Центру відповідальної гри”: вул. Назарівська, 11, м. Київ, 01032, info@rgc.org.ua. Гаряча лінія: 0 (800) 336-105 (дзвінки по Украіні безкоштовні).

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано