Громада прощатиметься із захисником України Володимиром Лукашем

Дата: 10.04.2024 10:29
Кількість переглядів: 699

Фото без опису

Гоголівська громада знову в сльозах гіркої непоправної втрати -  захищаючи Україну, 1 березня 2024 року на Куп'янському напрямку загинув мешканець Устивиці Володимир Лукаш, 18.05.1969 р.н. 
Володимир Борисович Лукаш народився і виріс в Устивиці, тут закінчив школу, створив сім'ю, чесно трудився, разом з дружиною виховував доньку, мріяв жити, любити, працювати, турбуватися про дорогих людей. Без вагань він пішов захищати Україну, мужньо боронив рідну землю і свій народ, за них і віддав своє життя.
Низько схиляємо голови перед світлою пам'яттю нашого земляка Володимира Лукаша. Щиро співчуваємо дружині Наталії Борисівні, доньці Лілії Володимирівні, всім рідним і близьким полеглого.
Вічна пам'ять і слава Герою!

Шановна громадо!
11 квітня на щиті повертається додому наш Герой Володимир Лукаш. Близько 12.30 години скорботний кортеж з тілом захисника, рухаючись з Миргорода, в'їздитиме в Гоголеве. В Устивиці він їхатиме вулицями Віталія Зінченка, Шевченка, Сонячна до домівки Володимира Лукаша на вул. Гоголя ( кам'янка). 
Прохання до мешканців Устивиці та громади створити живий коридор пошани по напрямку руху кортежу та обов'язково від початку кам'янки з боку колишньої ферми до оселі захисника.
Поховають Героя на центральному кладовищі в Устивиці.
Герої не вмирають! Героям слава!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано