На Полтавщині надходження від сплати єдиного внеску становлять понад 3,6 млрд грн

Дата: 24.04.2024 09:08
Кількість переглядів: 17

Фото без опису

 

 

За січень – березень 2024 року платники податків Полтавської області перерахували 3 млрд 697,6 млн грн єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування.

«Сума перерахованого єдиного внеску перевищила надходження першого кварталу минулого року на 797,4 млн гривень, або на 27,5 відсотка. Єдиний внесок спрямовується на фінансування державних програм соціального спрямування, а його несплата призводить до втрати страхового стажу працівника, необхідного для призначення пенсійних виплат у майбутньому», – відповіла у коментарі місцевим медіа в. о. начальника Головного управління ДПС у Полтавській області                    Алла Рябкова.

Нагадуємо, що у зв'язку із збільшенням розміру мінімальної заробітної плати, мінімальний страховий внесок з 1 квітня 2024 року становить  1760 гривень. 

Повідомляємо, що 19 квітня 2024 року – останній день сплати єдиного внеску, нарахованого за перший квартал фізичними особами – підприємцями, у тому числі тими, які обрали спрощену систему оподаткування, особами, які провадять незалежну професійну діяльність та членами фермерських господарств.

Актуальні реквізити рахунків можете знайти за посиланням – https://tax.gov.ua/rahunki-dlya-splati-platejiv/ .

Головне управління ДПС у Полтавській області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано