З Днем пам'яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні!

Дата: 08.05.2024 06:00
Кількість переглядів: 111

Фото без опису

Сьогодні в Україні відзначають  День пам'яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. 
Щиро вітаємо з цією датою ветерана Другої світової Олексія Івановича Табурця, учасників війни: Ганну Іванівну Проколій, Степана Івановича Сергієнка, Миколу Васильовича Сукача, Євдокію Єлисеївну Лутай, Ганну Василівну Крюшкіну, Марію Терентіївну Жадан, Петра Федоровича Ладивіра, Ганну Макарівну Прокопчук, Надію Герасимівну Труфанову, Ганну Григорівну Момот, а також дітей війни та всіх мешканців Гоголівської громади!
Дорогий наш ветеране,  учасники Другої світової війни! Найкраще підібрані слова не можуть передати  ту вдячність,  яку ми маємо у серцях  за ваш одвічний подвиг порятунку рідної землі та її народу від лютого ворога.
Від усього серця зичимо вам довголіття, міцного здоров’я, злагоди й добробуту вашим оселям. Нехай зігріває всіх нас незгасне світло перемоги та освічує нам шлях до перемоги майбутньої.
Ніхто зі свідків подій Другої світової війни й у страшному сні не міг побачити, що майже через вісім десятиліть Україна стане місцем ще однієї нищівної війни. А ворогом буде той, хто постійно розповідав про «братську» любов.
Та ми знаємо, що агресор не зможе зламати українців. Наші захисники, які зараз відбивають російське вторгнення, показали, що у покоління переможців виросли гідні сини, доньки, онуки і правнуки, які ніколи не віддадуть ворогу рідний дім!
Перемогли нацизм - переможемо і рашизм!
Слава Україні!
Героям слава!
З повагою, голова, депутати та члени виконавчого комітету Гоголівської селищної ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано