Щиро вітаємо з Днем матері!

Дата: 12.05.2024 06:00
Кількість переглядів: 58

Фото без опису

День матері - це свято, яке наповнює наші серця радістю та гордістю, що маємо таких неймовірних жінок поруч з собою. 
Цей день - чудова нагода, щоб подякувати за всі ті моменти, коли наші матері ставали нашими рятівницями від бід і неприємностей, болю і розчарувань. За кожне тепле слово, за кожну посмішку, за кожну виправлену помилку, за кожну нашу перемогу  ми завжди будемо вдячні своїм матусям. Рідненькі, ви - наша велич, наша надія, наша непохитна опора. Ваша любов безмежна, і ми цінуємо кожну мить, яку ви нам даруєте.
Сьогодні ми звертаємося до вас із найщирішими словами вдячності. Ви - ті, хто несе в собі безмежну силу та ніжність, яка створює магію існування. Ваші очі зігрівають наші душі, а ваші посмішки дарують світло в найтемніші дні. Низький уклін  тим матусям, котрі виховали наших захисників України, розділяємо біль втрати із тими, хто втратив своїх синів і доньок - Героїв у цій війні.
В цей особливий день ми не можемо не згадати тих матерів, хто вже покинув нас. Хоча це боляче, але ми мусимо тримати їх у наших серцях і спогадах, бо вони - частинка нас і  завжди будуть з нами. 
Дорогі матері, ви - наші героїні! Сьогодні ми бажаємо вам здоров'я, щастя, любові та благополуччя. Зичимо, щоб кожен день був наповнений теплом, світлом та радістю і миром. Нехай ваша любов завжди оберігає нас і наповнює наше життя найкращими емоціями. Ви - найкращі матері світу і ми завжди будемо вас любити!

З повагою, голова, депутати, члени виконавчого комітету Гоголівської селищної ради, всі вдячні сини і доньки.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано