Проєкт для ветеранів “Збільшення кадрового потенціалу логістичного бізнесу" відкриває унікальні можливості для тих, хто шукає роботу, прагне кар'єрного зростання чи бажає перекваліфікуватися в галузі логістики

Дата: 24.09.2024 15:49
Кількість переглядів: 129

Фото без опису

 

Шановні ветерани!

В Україні існує велика потреба у кваліфікованих фахівцях у сфері логістики, і ми готові допомогти вам стати одним із них абсолютно безкоштовно!

 

Проєкт “Збільшення кадрового потенціалу логістичного бізнесу" відкриває унікальні можливості для тих, хто шукає роботу, прагне кар'єрного зростання чи бажає перекваліфікуватися в галузі логістики.

 

Сьогодні сфера логістики - одна з найзатребуваніших галузей та тих, що швидко розвивається в Україні! Значення логістики для розвитку економіки країни важко переоцінити, бо вона дійсно рухає всім!

 

Приєднуйтесь до нашого проєкту та отримайте можливість пройти професійне навчання в Школі Логістів. Ми гарантуємо працевлаштування в одній із 50 компаній, яким ви потрібні!

 

Проект реалізується TradeMaster Group за підтримки Програми USAID «Конкурентоспроможна економіка України».

 

Оберіть, на яку з 8 спеціальностей ви хочете навчатися і працювати:

- Диспетчер транспортної логістики

- Обліковець

- Фахівець складського господарства

- Посередник митних послуг (брокер)

- Фахівець управління запасами

- Фахівець ЗЕД

- Фахівець з продажу логістичних послуг

- Керівники напрямків (транспорт, склад, продажі, ЗЕД)

- Керівники служби логістики

 

Подача заявок для участі: до 30 вересня 2024 р.

 

Заповніть заявку на навчання та участь в Ярмарку Вакансій!

https://forms.gle/BKbXtjPEieCfiLSq

 

 

Проєкт «Збільшення кадрового потенціалу логістичного бізнесу» відкриває нові можливості для працевлаштування та кар'єрного зростання в Україні

В умовах зростаючої потреби в кваліфікованих фахівцях у сфері логістики в Україні, стартував новий масштабний Всеукраїнський проєкт «Збільшення кадрового потенціалу логістичного бізнесу». Ініціатива спрямована на підтримку людей, які шукають нові можливості для навчання та працевлаштування, бажають перекваліфікуватися або підвищити свою кваліфікацію у сфері логістики — галузі, яка стрімко розвивається та є важливою складовою національної економіки.

Проєкт реалізує TradeMasterGroup за підтримки Програми USAID «Конкурентоспроможна економіка України» * та відкриває унікальні можливості для навчання в галузі логістики. Головна мета ініціативи – підготовка нових фахівців, які зможуть відповідати сучасним вимогам логістичних компаній та сприяти розвитку галузі.

Сфера логістики є критично важливою для розвитку економіки України. Логістичний сектор забезпечує організацію і контроль транспортних, складських та митних процесів, що, в свою чергу, впливає на функціонування різних галузей – від виробництва до продажу товарів та послуг. Розвиток логістики стає ще більш актуальним у контексті глобалізації та зміни логістичних маршрутів, пов'язаних з подіями останніх років.

За даними аналітиків, логістика є однією з найбільш затребуваних сфер на ринку праці в Україні, і попит на кваліфікованих фахівців продовжує зростати. Сучасні компанії шукають фахівців, які вміють організовувати роботу з дотриманням міжнародних стандартів, мають знання в управлінні ланцюгами поставок, складуванні та транспорті, а також здатні впроваджувати інноваційні рішення.

Проєкт «Збільшення кадрового потенціалу логістичного бізнесу» є важливою ініціативою для розвитку професійного потенціалу українців, які прагнуть побудувати кар'єру у сфері логістики. Завдяки безкоштовному навчанню та сприянню у працевлаштуванні проєкт відкриває нові можливості для різних категорій населення – від випускників університетів до ветеранів війни та ВПО.

Ініціативу інформаційно підтримали Міністерство у справах Ветеранів України, Комунальна бюджетна установа «Київський міський центр комплексної підтримки учасників бойових дій «КИЇВ МІЛІТАРІ ХАБ» та провідні навчальні заклади України, зокрема:Національний авіаційний університет, Державний університет інфраструктури та технологій, Київський національний економічний університет, Харківський Національний Автомобільно-Дорожній Університет, Західноукраїнський національний університет, ННІ "Дніпровський інститут інфраструктури і транспорту" Українського державного університету науки і технологій, Луцький національний технічний університет, Одеський національний технологічний університет, Вінницький Національний Технічний Університет, Львівська Політехніка та ін.

Проєкт для різних категорій населення

 

 

Проект реалізується ТОВ ,,ТРЕЙД МАСТЕР ГРУП за підтримки Програми USAID «Конкурентоспроможна економіка України». 

До вибору пропонується 8 спеціальностей: 

Диспетчер транспортної логістики

Обліковець

Фахівець складського господарства

Посередник митних послуг (брокер)

Фахівець управління запасами

Фахівець ЗЕД

Фахівець з продажу логістичних послуг

Керівники напрямків (транспорт, склад, продажі, ЗЕД)

Керівники служби логістики.

Для заповнення заявки на навчання та участь в Ярмарку Вакансій необхідно перейти за посиланням https://forms.gle/BKbXtjPEieCfiLSq9

Термін подачі заявок – до 30 вересня 2024 року.

З огляду на важливість питання працевлаштування ветеранів війни просимо у межах компетенції сприяти поширенню інформації серед цільової аудиторії та у ветеранських осередках.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано