Молодіжною радою Полтавської обласної ради розпочато опитування, яке допоможе визначити ресурси, підтримку та можливості, необхідні молоді для реалізацїі своїх ідей, всебічного розвитку та підвищення якості життя

Дата: 07.10.2024 15:57
Кількість переглядів: 22

 

Фото без опису

Молодіжною радою Полтавської обласної ради розпочато опитування, яке допоможе визначити ресурси, підтримку та можливості, необхідні молоді для реалізацїі своїх ідей, всебічного розвитку та підвищення якості життя.

Опитування націлене на аудиторію віком від 14 до 35 років, i особливо важливо почути думку молоді з числа внутрішньо переміщених осіб, ветеранів та соціально вразливих груп молоді (анкета е анонімною).

3 метою залучення максимальної кількості молодих людей до цього опитування, просимо поширити інформацію на інформаційних pecypcax громади (сайтах, соціальних мережах, інших комунікаційних платформах.

Посилання на опитування https://forms.gle/ЮMvfhTiyWTqzFJX6

Дані, отримані за результатами опитування, стануть основою для нових молодіжних просктів та ініціатив у нашій області.

Дослідження проводиться Молодіжною радою Полтавської обласної ради у рамках участі у програмі  «Діалоги  перемоги  2024», яка реалізусться  ГО «Молодіжна платформа» в рамках проскту ПPOOH «Підтримка громадянського суспільства та молоді» за фінансової підтримки Міністерства закордонних справ Данії.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано