ПОДІЇ

16 Лютого, 2021 р., 16:27
                 
16 Лютого, 2021 р., 11:02
15 лютого до Гоголевого з чудовим Стрітенським концертом завітали працівники та аматори Скибівщинського клубу. Вже не перший рік з ініціативи голови СФГ "Грунтознавець" Володимира Чишка та за його фінансової підтримки вони дарують гарний настрій мешканцям різних населених пунктів Великобагачанського краю, сприяють духовному та культурному розвитку земляків. Чудові пісні ( поміж яких багато авторства знаного у краї поета та композитора, заслуженого працівника культури України  Григорія Серьожкіна), запальні дитячі хореографічні композиції, майстерність виконання всіх номерів програми майже на дві години зачарували  всіхглядачів, серед яких були представники всіх населених пунктів Гоголівської селищної ради. Керівники та всі шанувальники пісні і танцю громади щиро дякують за прекрасні моменти єднання зі світом мистецтва всім організаторам учасникам Стрітенської концертної програми та щедрим меценатам - Володимирові та Іванові Чишкам. Хай щастить вам у житті і творчості, нехай панують мир, злагода і достаток у ваших домівках і господарствах, хай дзвінка українська пісня ще сотню літ лине над селами Великобагачанщини, несе радість їх мешканцям, надихає жити і творити!  https://youtu.be/be0SNYDAkgY
15 Лютого, 2021 р., 17:38
У понеділок, 15 лютого, завдяки зусиллям працівників філії "Великобагачанський райавтодор" (директор Володимир Черевко)  були ліквідовані перемети на шляху від Великої Багачки до Гоголевого, розчищена та посипана піщаною сумішшю дорога. Тепер автомобілісти на цьому відрізку шляху почуваються значно впевненіше та безпечніше. Керівництво та мешканці Гоголівської селищної ради щиро дякують Володимиру Олександровичу і його підлеглим за таку потрібну і непросту роботу! Здоров"я вам і щоденних успіхів у вашій благородній праці! 
15 Лютого, 2021 р., 14:07
У понеділок, 15 лютого, на прийом до селищного голови прибули мешканці  кількох будинків ( 26, 28, 30) по вулиці Каштанова в Гоголевому. Вони потерпають від холоднечі у своїх оселях, попри те, що сплачують за теплопостачання близько пів пенсії. Люди у відчаї, адже в окремих квартирах температура повітря знижується до 12 градусів, а серед мешканців горе-будинків чимало літніх і хворих громадян. Прибулі на прийом прохали селищного голову посприяти у  з"ясуванні причини такого розподілу тепла,адже в будинку у різних квартирах  температура повітря відрізняється. Володимир Даценко уважно вислухав громадян, повідомив, що знайомий з ситуацією, та порадив відвідувачам звернутися до депутатів з приводу створення компетентної комісії. В будь-якому разі, запевнив селищний голова, будуть вжиті заходи із усунення ситуації, що склалася із теплопостачанням на вул. Каштановій. Крім цього, одна із відвідувачок заявила про те, що по вулиці Котляревського вже  вкотре не розчистили дорогу від снігу, що створює великі незручності її мешканцям. Селищний голова знову ж таки порадив з подібними проблемами звертатися до депутатів селищної ради, а вже вони повідомлятимуть про них керівникам ОТГ. 
15 Лютого, 2021 р., 12:58
Концертно-розважальна програма "Іще раз про кохання" була анонсована на вечір п"ятниці, 12 лютого, однак через технічні негаразди, а саме відсутність світла, її довелося перенести на 14-ту годину суботи,13 лютого. Шанувальників мистецтва у залі суботнього дня не бракувало, люди за період карантину дуже скучили за творчістю земляків, а останні, в  свою чергу, намагалися за коротку (через карантинні вимоги) програму якнайкраще задовольнити вимогливого глядача. Звучали чудові пісні, демонстрували свою майстерність танцюристи, вміло розважали публіку ведучі. Організатори концерту і його глядачі щиро дякують за гарний настрій ведучим Марині Стайко та Анатолію Снігуру, ведучій розважальної програми Вікторії Марусенко, учасникам концерту Валентині Ажажі, Олександрі Білоус, Світлані Каплун, Анатолію Снігуру, дуету "Маки", ансамблю "Чураївна", чоловічому вокальному колективу, танцювальному гурту "Колорит". Нехай ваш талант і надалі радує земляків, творчого вам натхнення та вагомих сценічних здобутків! 
15 Лютого, 2021 р., 12:55
https://youtu.be/xAZyt6zV9UE
13 Лютого, 2021 р., 12:01
Приємно спостерігати, як майже щодня змінюється у кращий бік Устивицька ЗОШ І-ІІІ ступенів. Так, нещодавно депутат Гоголівської селищної ради, колишній учень школи Анатолій Бужин придбав двері для учительської кімнати. Звичайно, вигляд і її самої, й коридору відразу ж змінився. в.о. директора навчального закладу Юрій Кальник, вчителі, працівники та учні щиро дякують Анатолію Івановичу за  активну участь у покращенні умов праці вчителів рідної школи, турботу про вигляд приміщень будівлі ЗОШ. Та ці  нові  двері не єдина обновка школи: за сприяння депутата Гоголівської селищної ради, вчительки цього навчального закладу Наталії Лутай днями в ньому з"явилося ще двоє нових дверей, які придбав місцевий фермер Григорій Сень. Хай щастить щедрим спонсорам та небайдужим обранцям сільської громади в усіх їх добрих починаннях! 
13 Лютого, 2021 р., 11:34
У приміщенні Гоголівської ЗОШ І-ІІІ ступенів відбуваються суттєві зміни. Так, тепер учні, вчителі, працівники та гості навчального закладу будуть потрапляти у нього через центральний вхід, у школі з"явиться просторий вестибюль та роздягальня, а приміщення кабінету англійської мови оновилося після косметичного ремонту. Довелося перемістити кабінет медсестри та перенести лаборантську фізичного кабінету. Роботи ще тривають, але вже відчуваються приємні зміни і уявляється майбутній затишок. Тож нехай тепер у Гоголівській школі навчається і працюється охочіше та плідніше!
11 Лютого, 2021 р., 14:54
Цьогорічна зима щедра на снігопади, але, крім чарівних пейзажів та дитячої радості, вони приносять і чимало проблем та турбот. Особливо наслідки снігопадів дошкуляють автомобілістам і пішоходам, адже, попри зиму, людям потрібно добиратися до роботи, магазинів,  лікувальних закладів тощо. Добре, що про своїх односельців дбають їх земляки - керівники сільгосппідприємств. Так гоголян зі снігового полону на благодійних засадах визволяла техніка СФГ "Меркурій" (голова Олександр Карпенко), у Михайлівці на допомогу селянам у розчищенні шляхів прийшли працівники та техніка  ПП "Гарант-2005" (директор Курбан Курбанов), а в Матяшівці дороги прогортала техніка, надана ТОВ "Білагро" (директор Юрій Кордубан, керуючий Юрій Дзябенко) та ПА "Агроінвест" (власник Віктор Геращенко, керуючий Володимир Костенко). В Устивиці із заметами на шляхах боролися силами комунального підприємства "Джерело" та СФГ "Хан" (голова Григорій Хан). Керівництво Гоголівської ОТГ, старости сіл громади та всі мешканці висловлюють щиру вдячність всім небайдужим господарям за участь в подоланні наслідків снігопадів. Тож можна вважати, що перше непросте випробування негодою у Гоголівській ОТГ пройшли гідно, однак, синоптики не тішать нас прогнозами - снігопади передбачають до кінця лютого.  Щиро дякуючи керівникам господарств, які вже допомогли мешканцям населених пунктів громади справитися з наслідками негоди, виникає бажання закликати усіх голів сільгосппідприємств, громадян, котрі мають у власності снігорозчистну техніку, в разі необхідності взяти посильну участь у боротьбі із заметами на шляхах. Навіть розчищена вами одна вулиця значно посприяє спільним зусиллям і зробить життя ваших односельців комфортнішим, а рух автомобілістів та пішоходів безпечнішим. Стосовно безпеки,  у Матяшівці про це потурбувався Олександр Ажажа, виготовши 5 каналізаційних люків, за що йому від імені всіх односельців  дякує староста села Лариса Раківненко.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано