ПОДІЇ

10 Лютого, 2021 р., 11:28
Минула субота, 6 лютого, принесла спортивний успіх двом гоголівським силачам, які взяли участь у чемпіонаті Полтавської області з армрестлінгу серед дорослих і виступили у ваговій категорії до 90 кг. Завідувач військово-облікового бюро Виконавчого комітету Гоголівської селищної ради Антон Каплун став другим у своїй ваговій категорії в боротьбі на праву руку, а його земляк - вчитель фізичного виховання Гоголівської ЗОШ І- ІІІ ступенів Володимир Драчевський  в тій самій ваговій категорії здобув "срібло" у боротьбі на ліву руку. Вітаємо наших спортсменів із цими вагомими спортивними досягненнями та бажаємо їм багато славних перемог у наступному! 
09 Лютого, 2021 р., 11:35
ЗУСТРІЧ КЕРІВНИКІВ ГРОМАДИ ТА ПРАЦІВНИКІВ ВІДДІЛУ ОСВІТИ З УЧИТЕЛЯМИ ШКІЛ ОТГ  
09 Лютого, 2021 р., 08:25
З весни минулого року, відколи в Устивицькому СБК сталася пожежа, мешканці села позбавлені можливості переглянути цікаві і змістовні концертні програми, підготовлені як працівниками культури та аматорами місцевої сцени, так і аматорами-гастролерами - обдарованими митцями із сусідніх населених пунктів. Звісно, всі устивляни мріють про відбудований чи новий будинок культури, але на даному непростому етапі становлення громади, на останнє розраховувати, принаймні в найближчі кілька років, не варто, а люди постійно бажають приємного занурення у світ мистецтва, то керівництво Гоголівської громади вирішило тимчасово проводити культурно-масові заходи в актовій залі Устивицької ЗОШ І-ІІІ ступенів. А якби максимально розмежувати залу із закладом освіти, прийняли рішення зробити до неї окремий вхід. Завдяки небайдужості голові СФГ "Хан" та директору ПП "Агроцентр -2010" Григорію Сергійовичу Хану, та майстерності працівникам з благоустрою реалізувати задумане вдалося досить швидко. Щедрий меценат Григорій Хан виділив на придбання вікна та дверей понад 20 тисяч гривень, а працівники з благоустрою якісно вставили їх замість старих і давно зношених. Тож керівництво Гоголівської ОТГ та всі устивляни щиро дякують Вам, Григорію Сергійовичу, за небайдужість, турботу про односельців і їх змістовне дозвілля. Здоров'я Вам і успіхів в усіх добрих справах! 
08 Лютого, 2021 р., 16:48
Перший день лютого став непересічним для вчителів, учнів та працівників Устивицької школи, адже розпочався він незвичайною подією - представленням Гоголівським селищним головою Володимиром Даценком завідуючого віддділом освіти виконавчого комітету Гоголівської селищної ради Євгенія Коніщева та виконувача обов'язків директора Устивицької ЗОШ І-ІІІ ступенів Юрія Кальника. Селищний  голова подякував педагогічному колективу навчального закладу за їх сумлінну роботу, бо ж і сам свого часу був їх учнем, та побажав новому керівнику школи плідної праці на благо рідної школи, щоденних професійних успіхів і високих досягнень. До щирих вітань та побажань успіхів в усіх починаннях долучилася і перший заступник Гоголівського селищного голови Лариса Онищенко.  Багаторічний директор Устивицької ЗОШ І-ІІІ ступенів Ігор Ващенко передав своєму наступникові ключі від навчального закладу, а Юрій Кальник як випускник цієї школи теж подякував всім вчителям за мудру науку та висловив сподівання на злагоджену спільну працю на благо процвітання Устивицької  ЗОШ. 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано